Nit amb Taurons
Cal ser molt valent per venir a dormir amb taurons…Ho ets? Veuen amb la teva família o el teu col·le. Totes les nits s'aprèn alguna cosa nou.

Nit Amb Taurons, pretén oferir al públic general l'oportunitat d'aprendre sobre aquests peixos tan impressionants, els taurons, mitjançant la proximitat i l'activitat prèvia a la nit, el públic que realitzi la experiència Nit amb taurons, canviarà per complet el seu concepte dels taurons, fent-los partícip de la seva gran problemàtica per sobreviure en el mitjà natural, i el paper tan important que aquests animals exerceixen en el manteniment de l'equilibri tròfic dels ecosistemes marins.

La activitat Nit amb Taurons és una de les activitats més emblemàtiques de l'Aquari de barcelona. A continuació, i amb l'objectiu d'aconseguir tal fi, es detallen algunes de les activitats que es realitzaran al llarg de la nit.


¿En que consisteix la activitat?

Els grups interessats a realitzar a més un taller de taurons l'endemà, realitzaran l'activitat Al rescat del tauró, proposat per a primària en l'oferta educativa (en cas de grups de major edat, s'adaptarà al nivell).